Over Kallewaard

Dé compleetste cateraar van Zeeland

Kallewaard Catering & Partyservice bestaat al meer dan 25 jaar en is voortgekomen uit een supermarkt/slagerij. Door onze persoonlijke benadering en onze full-servicepakketten zijn we enorm gegroeid en zijn wij inmiddels een bekende naam in Zeeland. De groei is vooral gerealiseerd door de goede ervaringen van bestaande klanten en mond-tot-mond reclame (meer dan 75% van de nieuwe klanten komt op aanbeveling van anderen). Wij beleveren onze klanten in heel Zeeland en zelfs daarbuiten! Wij zijn zeer actief op zowel de zakelijke als particulieren markt en cateren voor groepen van 25 tot 1000+ personen.

De kern van ons bedrijf is eten maar de dienstverlening daaromheen, waaronder advies, is echter net zo belangrijk. Het product dat wij leveren is daarom ook altijd op maat voor u samengesteld. Wij werken samen met een aantal vaste partners voor o.a. meubilair, tenten, muziek, planten of andere faciliteiten die nodig zijn om uw evenement te laten slagen. Particuliere feesten, bruiloften en evenementen, niets is bij ons te gek en wij zorgen met onze jarenlange ervaring en deskundigheid dat het gegarandeerd een succes wordt.

De laatste jaren hebben wij al veel evenementen mogen verzorgen en begeleid. Zo hebben wij meegewerkt aan Openluchtspektakels Gemeente Goes, EEF-Festival, VNG- Congres, TROS Sterrenparade, Tour de France, Open Dagen Sinke Groep Kruiningen enz. ook terugkerende events zoals Concert at Sea, Music4Wheels, Zeeland Nazomerfestival, ZLM Tour, Havendagen Vlissingen, Pee Rock, DLV-Uiendag, Ride for the Roses, Colijnsplaatse Dagen enz.

^