Catering Medewerker

Wij zijn op zoek naar een Catering medewerker. (Horeca ervaring is geen pré)Voor verschillende party- en evenementencatering zijn wij op zoek naar een enthousiaste medewerker. Hou je ervan om met een leuk team in een dynamische omgeving te werken waar geen dag hetzelfde is, dan is deze functie wat voor jou.

Kallewaard Catering & Partyservice is een full-service cateringbedrijf die feesten, partijen en evenementen door heel Zeeland verzorgd.

Heb jij enige affiniteit met alles wat erin de keuken gebeurt? Lijkt het je leuk om samen met ons team de lekkerste buffetten klaar te maken, voor grote en kleine partijen?
Ervaring is geen pré, want binnen team Kallewaard zorgen wij ervoor dat je in no time gewend bent in onze keuken. En leren we je ook om mee te draaien op verschillende events. Het enige wat we van jou vragen is een enthousiaste leergierige houding en dan zorgen wij voor de rest!

Wij bieden jou een parttime job met flexibele werktijden voor gemiddeld 20 uur per week met daarbij een passend salaris.

Benieuwd naar wat we je nog meer te bieden hebben of gelijk solliciteren? Mail dan nu naar:

Info@kallewaard.nl
T.a.v. Ko Kallewaard

Ervaring

 • Goedemorgen Ko,
  Een dikke dikke pluim en niks meer dan lof en complimenten van de gasten. Ze hebben goed gegeten van het Zeeuws Buffet, behalve wat aardappeltjes en brood was er niet veel meer over. Dank je wel.

  Nogmaals dank en als ik weer eens een feestje in Zeeland ga vieren zal ik zeker weer aan je denken. FB gaan we checken

  Familie weekend Roompot Beach Resort - Dimmy Korste-Crombeen
 • Helemaal goed. Er was (meer dan) genoeg. Het beste compliment kreeg je van één van de cursisten. Die zie, "je zou alleen al voor het eten meedoen"!

  Hartelijk dank weer voor de goede service!

  Gert Mulder - Brandweer Goes / Veiligheids Regio Zeeland