Nieuws

BTW verhoging
Door het verhoogde BTW tarief van 6 naar 9 % en diverse gestegen grondstofprijzen hebben wij helaas onze prijzen moeten aanpassen.

TAP-CONTAINER.nl
Vanaf nu bij ons te huur, onze eigen gebouwde TAP-CONTAINER.nl !! Voorzien van alle gemakken voor uw (schuur)feest, festival of ander evenement. Interesse ? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Ook voor Open Dag/Receptie/Jubileum van uw bedrijf zijn wij het juiste adres !
Alles kan voor u geregeld worden, van welkomstborrel tot desserts, van uitnodiging tot bedankje ! Zo verzorgden we onlangs de openingen van o.a. Allro Plast en Ism, de 1e paal slaan van nieuw kantoor Roompot

Bruiloft/Huwelijk/Trouwdag/Wedding Day
...hoe je het ook noemt ; Wij helpen je graag bij het organiseren ervan ! Dat gaat verder dan het verzorgen van Food en Drinks. Wij kunnen de hele dag van A tot Z adviseren, begeleiden en organiseren !

Kerstdagen/Oud & Nieuw
Voor de feestdagen hebben we speciale vis/vlees schotels die u vanaf 4 personen kunt bestellen, eventueel aangevuld met warme gerechten. Stuur ons een mailtje en we sturen u ons bestelformulier toe !

Wilddiner
Vrijdag 13 november organiseren we weer een Wilddiner in Land en Zeezicht ...VOLGEBOEKT !!

Ja, ik wil.... Bruiloften thuis of op eigen locatie
De maanden mei/jun/september zijn echt dé maanden van Cupido....rond deze tijd hebben we dan ook wekelijks bruiloften die we mogen verzorgen. Natuurlijk op onze locatie Land en Zeezicht, maar ook steeds meer bruidsparen kiezen er voor om op een 'eigen"locatie te trouwen. Dat kan een schuur of weiland zijn bij de ouders, hun eigen nieuwe stekje of bijvoorbeeld een prachtig plekje aan het Veerse Meer !

BBQ is HOT !!
We hebben de laatste weken voor meer dan 2000 personen BBQ schotels gemaakt. Veel voor particulieren, maar ook onderstaande bedrijven/verenigingen weten ons te vinden. Hofman Productions Fraanje BV Belisol Hoondert Staalbouw Sagro Brandweer Groep Emergis Sagro Brandweer Abemec Delmeco Groep Colijn BV Wolter en Dros Geelhoed Betonbewapening v.v. Col Boys van Duijn Transport Amec Studiecoaching Beatrix College Loonbedrijf Knuit DRV Accountants

De zomer is begonnen. met grote events als Concert at Sea en Tour de France
Wij zijn al te vinden op diverse evenementen in Zeeland en daar komen er steeds meer bij. Zo verlenen wij al aan diverse wielerevents onze medewerking zoals ZLM/Roompot Tour, Belsisol Classic, Delta Ride, maar ook bijvoorbeeld de Molentocht met Old Timers of EEF Festival We zijn dit jaar natuurlijk ook te vinden bij Concert at Sea en de finish van de Tour de France op Neeltje Jans

Nieuwtjes en weetjes !
Wij proberen u zoveel mogelijk op de hoogte te houden van onze activiteiten en nieuwsmeldingen Kijk ook op https://www.facebook.com/kallewaardcatering of gebruik onderstaande link !

Januari = Borreltijd !
Nieuwjaar geeft altijd weer gezelligheid..Nieuwjaarsontbijt of lunch op de zaak, Nieuwjaarsreceptie voor relaties of personeel, op locatie of op de eigen zaak, in het magazijn, de kantine of in een luxe tent !

Drukke decembermaand..
Kerstborrels op de zaak zijn "hotter"dan ooit !! Voor vele bedrijven mochten we de afgelopen week een Kerstborrel verzorgen ! Variërend van hapjes tot buffet, van live cooking tot dessert, met of zonder dranken, met of zonder kerst "aankleding".....enfin niets te veel en niets te gek voor Kallewaard Catering !

Product informatie allergenen
I.v.m. nieuwe regelwetgeving brengen wij u graag op hoogte van de producten die wij verwerken in onze keuken ter bereiding van diverse maaltijden en buffetten.Het gaat hierbij om allergenen zoals glutenbevattende granen (o.a. tarwe en rogge), ei, vis, pinda, noten, soja, melk en schaal- en weekdieren. Op onderstaande afbeelding vindt u alle allergenen die mogelijk in ons assortiment zijn verwerkt.

BBQ seizoen nog steeds in volle gang....
Wekelijks krijgen we nog steeds aanvragen binnen voor grote en kleine BBQ party's... Reactie gastboek : Jaarlijkse familie BBQ op het Spectrum was weer super mede dankzij het heerlijke en goed verzorgde BBQ buffet Complimenten van cliënten, familieleden en team Spectrum

Colijnsplaatse Dagen 2014
Altijd Bruisend Colijn..zie programma

CaS4Kids
Vrijdags 's morgens frisdranken en lunchpakketten verzorgd voor 700 kids bij Concert at Sea Op beide festivaldagen mochten we in totaal ca. 1200 gasten op de VIP decks voorzien van allerlei lekkernijen !

Holland House Colijn WK 2014
Nog minder dan 2 weken en dan begint het WK 2014 !!! Natuurlijk organiseren wij het Holland House Colijn !!! Dat mag je niet missen....

ZLM Personeels Bijeenkomst
In de Grote Kerk in Goes voor ZLM Verzekeringen een personeelsbijeenkomst verzorgd ism. met Hofman Productions. Wij bieden u een volledig pakket...eten, drinken, aankleding, audio/video en alle verdere bijkomstigheden !!

Tramper Technology Goes
Na weken van goed overleg en voorbereiding voor de officiële opening en de open Dagen, zijn er bijna 2000 genodigden, zakenrelaties, collega's, leveranciers, familie enz. bezoeker geweest. Vooral zaterdags was het gezellig druk, ook met allerlei activiteiten en lekkers voor de innerlijke mens ! Zo hebben we o.a. gezorgd voor een stormbaan en springkussen, voor de kids chips,popcorn- en suikerspin machines....maar natuurlijk ook voor iedereen 'n puntzak verse friet met snack, heerlijke saté, koffiebar enz. enz. Kortom u voor elk wat wils ! Woensdag t/m vrijdag werd er op niveau gekookt....op de derde verdieping konden we gebruik maken van de ruime keuken, waar de gasten konden genieten van allerlei ter plaatse bereide gerechten.

Perspresentatie ZLM Tour wederom in Land en Zeezicht
Zo'n 150 gasten uit het gehele land kwamen luisteren naar de perspresentatie van de ZLM Tour. Onder hen veel vrijwilligers, de organsisatie en natuurlijk de sponsors. Tijdens de ZLM Tour op 19 april verzorgen ook de catering voor de organsisatie.

Party Time !!
Lekker uit je dak gaan... of gezellig een biertje drinken....dan moet je zaterdag 29 maart in de Vismijn zijn te Colijnsplaat !!! Aanvang 20.30 !

Bosman Transport Nisse
In samenwerking met KTTC organiseerde Bosman Transport te Nisse een nieuwjaarsreceptie. De werkplaats werd omgetoverd tot een perfect aangeklede feestzaal. Vele klanten en leveranciers wisten de weg naar Nisse te vinden.

Kern met Pit
Wij verzorgen al enkele jaren voor de Koninklijke Nederlands Heidemij de volledige catering voor "Kern met Pit". Tijdens deze bijeenkomst kunnen diverse partijen hun projecten presenteren, die door de vakjury wordt beoordeeld.

Kallewaard Catering en Partyservice nu ook op Facebook !!!
Ja het is er eindelijk van gekomen... door de enorme drukte kwam het er maar niet van ...maar met professionele hulp van Jeroen Verburg is het er nu zover... https://www.facebook.com/kallewaardcatering

Land en Zeezicht
De laatste maanden van het jaar hebben we vele bedrijven mogen ontvangen in Land en Zeezicht, onze evenementenlocatie te Kamperland. Zo ontvingen we o.a. ZLTO voor de Opening van de Aardappelbeurs, Overlasko voor een personeelsavond, Zorgcentrum Cleijenborgh voor een compleet verzorgde feestavond,

Uiendag
Ook dit jaar vonden weer vele landbouwers de weg naar de Colijnsplaat om de Uiendag te bezoeken !

Start nieuw schooljaar.....
Ook in 2013 mochten we voor het Calvijn College de jaarlijkse lunch verzorgen voor de leraren van de diverse vestigingen. De 350 leerkrachten lieten zich de lunch goed smaken.

Colijnsplaatse Dagen 2013
Het 2e weekend in augustus worden jaarlijks de Colijnsplaatse Dagen georganiseerd. In samen werking met de Stichting Colijnsplaatse Dagen vinden dan allerlei activiteiten plaats in en om de Vismijn. De feestavonden die we organiseren zijn altijd super gezellig en lekker druk !

Concert at Sea 2013
Kallewaard Catering ook op Concert at Sea !! Voor de 3e keer mwerden wij gevraagd om voor de hapjes e.d. te zorgen, ook dit jaar op het VIP van de organisatie van CaS !

Drukke boel in de Poel....
Door onze leveranties door heel Zeeland komt u ons overal tegen....... De laatste jaren zijn er opmerkelijk veel klanten bij gekomen uit Goes, met name veel bedrijven uit de Poel....zo mochten we eerder al o.a.Knieriem, BAX shop, De Jager-Tolhoek, Autobedrijf Nijsse, BAKON, Sligro, KPN Bussines enz. tot onze klanten rekenen.

Dubbele bruiloft
..

Zeeland Business Netwerk
In samenwerking met Zeeland Business werd in Land en Zeezicht een Netwerk bijeenkomst gehouden.

Haringparty's, BBQ's, "Bouwvak"borrel......
.....diverse bedrijven organiseren zowel voor klanten als personeel een uitje, een feestavond of een gezellige BBQ op de zaak !

75 jarig bestaan v.v. Colijnsplaatse Boys
Als hoofdsponsor van de Col Boys werd ons gevraagd mee te denken in de organisatie van het jubileumfeest bij het 75 jarig bestaan....

Open haven Dagen Vlissingen
Op het terrein van reparatiewerf Scheldepoort in Vlissingen-Oost werd zaterdag 2 juni voor de zesde keer de Open Havendag gehouden. De 15.000 bezoekers konden onder meer mee met een rondvaart door de havens en een kijkje nemen bij bedrijven als Scheldepoort, Zeeland Refinery en de Sloe Centrale. Ook was er een speedmeet voor werkzoekenden en werkgevers in de logistiek.

Ja, ik wil......
De maanden mei en juni zijn echt dé maanden van Cupido....rond deze tijd hebben we dan ook wekelijks bruiloften die we mogen verzorgen. Natuurlijk op onze locatie Land en Zeezicht, maar ook steeds meer jonge bruidsparen kiezen er voor om op een 'eigen"locatie te trouwen. Dat kan een schuur of weiland zijn bij de ouders, hun eigen nieuwe stekje of bijvoorbeeld een prachtig plekje aan het Veerse Meer !

Pinksterdrukte.....
Het zomerse weer van de afgelopen week zorgde voor veel last-minute drukte !

HOLLAND HOUSE COLIJN 2012
Net als bij eerdere grote internationale voetbalevenementen organiseert Kallewaard Catering en Partyservice ook in 2012 weer het Holland House Colijn.

Personeelsfeest C1000 Clement
"Prachtinge locatie.....super aangekleed....geweldig" dat waren enkele reacties van de gasten, die grotendeels toch van Noord Beveland kwamen , maar onze locaties "Land en Zeezicht"nog niet van binnen hadden gezien.

Delmeco en Zeeuwse Tong openen hun deuren
Aan weers kanten van de Zeeland brug gaat men innoverend te werk !!

BBQ seizoen van start....
Elk jaar verzorgen we vele BBQ party's. Dit jaar was de eerste party in Terneuzen, voor 170 leerlingen en leraren, als afsluiting van het laatste jaar van de studenten !

Zeeland op lijst UNESCO
Op 21 april organiseerde de Stichting Cultuur Erfgoed Zeeland (SCEZ) een informatiedag over immaterieel erfgoed in Land en Zeezicht. Reactie klant : "Alles is zaterdag uitstekend naar wens geweest: een prachtige entourage, goed verzorgde catering en alle medewerking van u en uw collega’s. Hartelijk dank daarvoor."

ZLM Tour 2012
Wij werden dit jaar gevraagd of we dé wielerronde van Zeeland, de ZLM Tour, wilden sponsoren. Uiteraard was Kallewaard Catering bereid medewerking te verlenen aan zo'n sportief evenement voor de jonge profs !

"Voor al uw party's, groot en klein, moet u bij ons zijn !!"
.....deze slogan houden we nog steeds hoog in het vaandel....of het nu gaat om een feestje thuis voor 20 personen of een bedrijfsfeest voor 1500 personen...onze service staat boven alles !

Rondje Zeeland.....
Kallewaard catering is reeds een gevestigde naam in de provincie....u komt ons dan ook overal tegen !!

Drukke maanden ......
De eerste maanden van het jaar hebben we weer voor verschillende organisaties diverse partijen en events mogen verzorgen ! Vooral het full-service pakket wat wij onze klanten kunnen bieden wordt erg gewaardeerd. Onze ervaring en know-how gebruiken we graag om onze klanten tevreden te stellen.Vooral ook op het gebied van aankleding van de diverse locaties, i.s.m. Hofman Productions toveren we elke schuur of loods om tot een waar feestpaleis !

Kerst & Oud en Nieuw
Voor diverse bedrijven en instellingen hebben wij ook dit jaar een weer Kerstborrel of Kerstbuffet mogen verzorgen, o.a. voor Hoondert Kapelle, PZC, Omroep Zeeland, VDS Staalbouw, Mikro Electro enz. Van eenvoudige borrel met heerlijke hapjes tot compleet verzorgde avond met volledige aankleding in Kerstsferen !

Personeelsfeest Rabobank
"....een compleet verzorgde avond waar Joop van den Ende jaloers op zou zijn !!!"

Zeeland Water(sport)land.......
...goed of slecht weer.....laat uw feest door professionals begeleiden !

"Ik hou van Holland" in Land en Zeezicht
Eventmanagement De Aanleiding vroeg ons de complete catering te verzorgen voor een klant uit Gouda !

Veel bruiloften in 2011...en nu al veel boekingen voor 2012 en 2013 !!
Bruiloft, trouwfeest,huwelijk...welke naam u er ook aan geeft.......u krijgt van ons het JA-woord als u ons vraagt uw complete feestdag te verzorgen !!!

Eerste paal Vlissingen Leak Repairs Specam
Start bouw Kennis Boulevard Vlissingen

Informatiedag Oostgaarde s-Gravenpolder
Minnaard Vastgoed en R&B Wonen organiseerden zaterdag 19/2 een informatiedag voor een nieuw te bouwen woonwijk in s- Gravenpolder...."Oostgaarde"

Koninklijke Auris Groep
Na de feestelijke opening van Auris in Bergen op Zoom op 3 februari, mochten wij nu de Studiedag en afscheidsreceptie verzorgen van de directeur van De Kring in Goes.

Brandweer Gemeente Kapelle en Reimerswaal
Na eerder een feestavond te hebben verzorgd in de kazerne van Krabbendijke, hebben wij nu de Bindingsavond verzorgd voor de korpsen van de Gemeente Kapelle en Reimerswaal in de kazerne van Kruiningen.

Nieuwjaarsreceptie Gemeente Noord Beveland
Zeker 450 bezoekers kwamen naar Land en Zeezicht om de beste wensen voor 2011 over te brengen aan een ieder.

Kerst in Land en Zeezicht
Op onze locatie Land en Zeezicht hadden we de bovenverdieping volledig omgetoverd in een sfeervolle Kerst-ambiance

Open Dagen Vervaet-van Weele Wolphaartsdijk
Wij verzorgden bij Vervaet-van Weele de afscheidsreceptie van de dhr. en mevr. van Weele en de Open Dagen van de nieuwe eigenaar.

Nieuw pand Kallewaard catering
Na jaren naast de cateringwerkzaamheden ook nog een supermarkt te hebben gerund, gaat Kallewaard catering zich nu volledig richten op catering. in Zeeland.

Opening boerderij Land & Zeezicht in Kamperland
Kallewaard catering verzorgde de catering tijdens de opening van de de monumentale schuur van boerderij Land & Zeezicht in Kamperland.

Nieuwe site Kallewaard catering on-line!
Nadat we jaren geleden onze eerste stappen hebben gezet op het internet, werd het tijd voor een compleet nieuwe site.

Ervaring

 • Hallo Ko,
  Iedereen zeer tevreden over het geheel !
  Je spek was zeer in trek en dessert ook top !

  Hartelijk dank en tot wederziens

  Groet,
  Martin Keur - Keur Electro Services
 • Dag Ko
  Na onze zeer positieve ervaring van vorig jaar kunnen wij alleen maar bevestigen dat de lijn wordt doorgetrokken . Door de inzet van gans uw ploeg is ons ETAP weekend weer uitgegroeid tot een onvergetelijk gebeuren . Uw inzet , organisatie en initiatief was niet vreemd aan het succes .Proficiat voor uw professionele aanpak . - Jan Van Speybroeck